top of page

Благодійний марафон

Протягом грудня у КЗ «Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія»» проводилися благодійні акції, спрямовані на підтримку солдат України, які захищають цілісність та незалежність нашої держави, а також дітей районів, що знаходяться у зоні дії антитерористичної операції.

Учні, батьківський та педагогічний  колективи взяли участь у благодійному марафоні до Дня Збройних Сил України, який проводився з 1.12 по 06.12 2017 року у закладі за  ініціативи обласної координаційної ради учасників Антитерористичної операції та за підтримки голови облдержадміністрації К.І. Бриля.

Кошти марафону будуть спрямовані на адресну допомогу колишнім солдатам, родинам загиблих героїв, ветеранам.

Із 01.12 по 25.12 2017 року волонтерський загін «Милосердя», учні закладу та їхня батьки підтримали акцію «Новорічний подарунок солдату». Школярі виготовляли подарунки, обереги для солдат, малювали малюнки та писали листи. Солодощі, чай, цукор, шкарпетки, засоби гігієни – все це було надіслано нашим захисникам.

Не забули і про дітей Слов’янського району: наші учні подарували м’які іграшки, дитячі книжки.

Учні, батьківський та педагогічний колективи нашого НВК завжди підтримують благодійні акції, адже розуміють, що сьогодні дуже важливо бути добрими, милосердними і, найважливіше, бути разом.

bottom of page